Drie enthousiaste deelnemers, Joie, Amy en Kevin, deden mee aan de eerste sessie van het IJssalon Bemer Paastoernooi.

De wedstrijd begon voor deze drie deelnemers met de 50 meter rugslag. Beide dames hadden deze afstand nog niet eerder gezwommen. Amy behaalde met een tijd van 58.31 de 3de plek. Joie raakte helaas bij het keerpunt de kant niet aan en dit leidde tot een diskwalificatie. Kevin behaalde met een tijd van 48.99 een 2de plek.

Nog geen half uurtje later mocht Amy 100 meter vrije slag zwemmen. Ook deze afstand was voor haar de eerste keer. Ze zwom een tijd 1.56.27 en werd met deze tijd 4de. Kevin behaalde met een tijd van 1.35.77 een 2de plek.

De twee dames zwommen ook voor de eerste keer 50 meter school. Amy behaalde met een tijd van 1.03.37 een 2de plek en Joie een 3de plek met een tijd van 1.04.91.  Kevin behaalde met een tijd van  59.51 voor de derde keer een 2de plek.

Na de wedstijd was de prijsuitreiking waarbij ze alle drie hun welverdiende medaille(s) konden ophalen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x