Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan het hele jaar. Kom naar één van de trainingen en zwem eerst drie keer gratis mee. Je wordt vervolgens lid door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

Contributie

Bij de Blauwe Schuur proberen we de contributie zo laag mogelijk te houden zodat de sport voor iedereen toeganglijk blijft. De basiscontributie geeft iedereen recht om op 1 dag in de week te komen trainen. Daarbij vragen we jullie wel te kiezen voor één vaste trainingsdag. In de zomervakantie en enkele feestdagen wordt er geen training gegeven. 

Om mee te kunnen doen met wedstrijden die zijn aangemeld bij de KNZB ben je verplicht om een startnummer te hebben. Het is niet mogelijk om een nummer aan te vragen voor een enkele wedstrijd. Wedstrijden die alleen voor de vereniging worden georganiseerd zijn voor alle leden toegankelijk (bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen en de Sintersprint).

De contributie en de wedstrijdlicentie wordt geïnd aan het begin van het kalenderjaar en geldt voor het hele lopende jaar. Het wedstrijdgeld wordt verrekend aan het einde van het seizoen.

Inschrijfgeld€ 5,00eenmalig
Basiscontributie 1 keer trainen€ 130,00Per kalenderjaar
Elk extra gezinslid€ 122,00Per kalenderjaar
Extra contributie 2 keer trainen*€ 108,00Per kalenderjaar
Startnummer€ 50,00per kalenderjaar
Wedstrijdgeld**variabel

* Bedrag afhankelijk van de hoeveelheid zwemmers die 2 keer mee trainen. Hoe meer leden 2 keer zwemmen, hoe lager dit bedrag. Afgelopen jaren is dit altijd 25 euro geweest. 
** Het startnummer onder de 12 jaar wordt gratis aangeboden vanuit de KNZB. 
*** Wedstrijdgeld is variabel omdat dit afhankelijk is van de hoeveelheid wedstrijden waaraan je meedoet. De meeste wedstrijden hebben een vast tarief per deelname, maar er zijn ook wedstrijden waar je betaalt per start. Dit wordt altijd vermeld in bij de wedstrijdsuitnodiging. 

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap van de vereniging loopt per kalenderjaar. Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail bij de secretaris. Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dat dan voor 30 november van het kalenderjaar zodat het administratief verwerkt kan worden. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Paul van Daalen.
Play Video