The day after…

De dag na de Sintersprint konden we zien wie de échte bikkels zijn en gewoon nóg een wedstrijd aan vast plakken. Vandaag waren dit: Julia, Jikke, Serva, Roos, Feline en Joie. Met ploegleiders Esmée en Tess en Coaches Carlijn en Rosanne stond De Blauwe Schuur met vol enthousiasme in het Valleibad in Veenendaal. Officials Paul, Cindy en Frank maakte de wedstrijd helemaal af!

De jongste van het stel: Jikke, mocht aftrappen met de 25 school onder toeziend oog van vader en kersverse official Paul en grote zus Juun. Jikke denderde meteen naar een PR van een volle seconde en haalde daarmee gelijk de eerste plaats in haar leeftijdscategorie binnen. De toon was gezet! Julia debuteerde op de Vallei 25 en deed dit met verve. Wederom ook onder toeziend oog van kersverse official Cindy, moeder van Julie, zwom ze ontzettend mooie tijden waaronder een 27.52 op de vlinderslag en meteen onder de 25 seconden op de rugcrawl en de borstcrawl. Wat een debuut!

Joie was erop gebrand om weer wat sub-25’ers neer te zetten en dit lukte! Op de rugcrawl zette ze een tijd neer van 24.18. Op de borstcrawl was dit al gelukt maar als kers op de taart zwom ze ook nog eens 2 seconden van haar tijd af. En dat is best veel voor 1 baantje!

De zusjes Westra hadden de dag ervoor al gepiekt op de Sintersprint dus voor hen was de Vallei 25 minder succesvol. Roos behaalde nog wel een PR op de 25 vrij maar op de 25 vlinder werd ze helaas weer gediskwalificeerd doordat ze niet tegelijk met haar handen aantikte. Super jammer want ze zwom echt een toptijd! Zo top, dat als ze niet was gediskwalificeerd, dat ze dan niet meer mocht deelnemen aan de Vallei 25! Volgende keer beter Roos!
En dan hebben we Serva nog: Serva is het gelukt om alle afstanden onder de 25 seconden te zwemmen, Chapeau! Ze moest alleen nog de 25 school en de 25 rugslag. Ze maakt het nog even spannend door héél strak te starten maar bewees dat ze gewoon alles onder controle had. Heel goed gedaan!

Een gezellige wedstrijd met sinterklaas-achtige perikelen waarbij we Serva feliciteren met het behalen van dit resultaat. Maar waarbij we ook blij zijn dat de andere 5 meiden nog gezellig terug mogen komen! Tot de volgende keer!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x